вівторок, 24 липня 2012 10:12

Мілевський і Кравець можуть опинитися у "Дніпрі"

Мілевський і Кравець можуть опинитися у "Дніпрі"
На Артема Мілевського в "Динамо" вже особливо не розраховують ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Нападники київського "Динамо" Артем Мілевський та Артем Кравець входять у сферу інтересів дніпропетровського "Дніпра", повідомляє ukrainefootball.net з достовірних джерел.

Є висока ймовірність того, що один з гравців перейде до кінця літнього трансферного вікна в дніпропетровський клуб.

Нагадаємо, що Артем Кравець вже давно не потрапляє в основу столичного клубу, а придбання Марка Рубена показало, що і на Артема Мілевського в команді вже особливо не розраховують.

У своєму останньому інтерв'ю президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Мілевський при певних обставинах може бути виставлений на трансфер. "Дніпро" у свою чергу шукає посилення в атакуючій лінії, особливо після того, як буквально в останній момент зірвалося повернення в команду нападаючого "Шахтаря" Євгена Селезньова.

Гравець "Динамо", який виступає в "Дніпрі" на правах оренди, Олександр Алієв прокоментував чутки про можливий перехід Мілевського в стан дніпропетровців.

"Мілевський у "Дніпрі"?! (Здивовано). Ну, не знаю ... Можливо, Ігор Михайлович просто пожартував, - припустив Алієв. - Не думаю, що Тьома може тут опинитися.

Краще б, звичайно, Тьома продовжував свою кар'єру в Києві. Я йому цього щиро бажаю. Кажу це, звичайно, не в образу "Дніпра". У Дніпропетровську підібралася дуже хороша і амбітна команда".

Зараз ви читаєте новину «Мілевський і Кравець можуть опинитися у "Дніпрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути