Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2012 09:47

"Динамо" майже підписало півзахисника "Герти"

"Динамо" майже підписало півзахисника "Герти"
Сьогодні Раффаель повинен стати гравцем "Динамо" ФОТО: dynamo.kiev.ua

23 липня пізно ввечері до Києва для підписання контракту прибув атакуючий півзахисник берлінської "Герти" Раффаель, повідомляє "Чемпионат.com" з посиланням на німецькі джерела.

24 липня футболіст повинен пройти медогляд в одній зі столичних клінік, а потім підпише контракт з "Динамо". Всі фінансові питання між "Динамо" і "Гертою" врегульовані. Також футболіста влаштували умови особистого контракту, запропоновані українським клубом.

За даними німецької преси, Раффаель обійшовся "Динамо" в € 7 млн. У 2008 році бразилець перейшов зі швейцарського "Цюріха" в "Герту", за цей час зіграв 140 матчів, забив 30 голів і зробив 33 результативні передачі.

Тим часом, 17-річний нігерійський нападник Расак Адегбіте не зміг домовитися про перехід в київське "Динамо", незважаючи на те, що раніше був упевнений у своєму переїзді в Україну.

Як повідомляє "Про Динамо Київ" з посиланням на MTNFootball, Адегбіте побував на перегляді в "Динамо", проте київський клуб відмовився від форварда, оскільки після повернення до Нігерії гравець підписав контракт з клубом "Еньїмба", і вже не міг перейти до складу киян на правах вільного агента.

Після того, як варіант з переїздом в Україну відпав, нігерієць прийняв пропозицію південноафриканської команди "Фрі Стейт Старз".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" майже підписало півзахисника "Герти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути