четвер, 07 червня 2012 09:10

Кранчар перейшов у "Динамо" - офіційно

Кранчар перейшов у "Динамо" - офіційно
Ніко Кранчар підписав з "Динамо" чотирирічний контракт ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Після успішно проведених переговорів 27-річний півзахисник збірної Хорватії Ніко Кранчар, останнім клубом, якого був англійський "Тоттенхем Хотспурс" підписав контракт з київським "Динамо".

Футболіст, який готується зараз у Польщі у складі національної збірної своєї країни до старту Євро-2012, став першим придбанням динамівців у цей літній трансферний період, повідомляє Інформаційний відділ "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кранчар підтвердив, що переходить в "Динамо"

"Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін, наскільки я знаю, був у мені дуже зацікавлений, і я не дозволю собі розчарувати ні його, ні президента. Знаєте, мені сказали, що після чемпіонату Європи усі динамівці, які на ньому виступали, отримають десять днів відпочинку, але я, пропустивши кінець минулого сезону через проблеми з коліном, так скучив за футболом, що, швидше за все, легко обійдуся без відпустки," - сказав Кранчар в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" претендує на двох гравців "Тоттенхема"

"Президента не збентежила навіть висока ціна (15 мільйонів євро), яку, не бажаючи відпускати мене, запросив рік тому "Тоттенхем". Я вважав цю ціну завищеною, про що прямо заявив в інтерв'ю хорватській пресі. Вирішив тоді, що "Динамо" більше не проявить до мене інтересу, але виявилося, що я просто не знав Суркіса: і минулої зими, і навесні напередодні чемпіонату Європи він знову вступав у боротьбу. І вів її так завзято, що я просто зобов'язаний відплатити йому хорошою грою за київський клуб" - додав Ніко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кранчар обійдеться "Динамо" в 6 млн фунтів - ЗМІ

Контракт підписаний строком на 4 роки. За неофіційними даними річна зарплата футболіста склала 2 мільйони євро.

Зараз ви читаєте новину «Кранчар перейшов у "Динамо" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути