вівторок, 21 червня 2011 10:53

Кранчар хоче грати в "Шахтарі", а не в "Динамо"

Кранчар хоче грати в "Шахтарі", а не в "Динамо"

Хорватський півзахисник англійського "Тоттенхема" Ніко Кранчар, який рідко потрапляв в стартовий склад лондонського клубу і зараз зайнятий пошуком нового клубу, отримав пропозицію про перехід у київське "Динамо".

Проте сам футболіст, якщо залишить АПЛ, волів би грати в складі не "Динамо", а донецького "Шахтаря". Одна з причин - там вже грають його співвітчизники Едуардо і Даріо Срна, повідомляє London Evening Standard. До речі, Кранчар проводив відпустку на півдні Франції саме з родиною капітана "Шахтаря".

"Це правда, що київське "Динамо" звернулося до мого агента Емілу Жгуру. Український клуб відразу сформулював конкретну пропозицію, але поки угоди про перехід немає", - зізнавався раніше Кранчар.

Інтерес до футболіста підтвердив і президент "Динамо" Ігор Суркіс, сказавши, що відносно Кранчара дійсно ведуться переговори. Про інтерес до півзахисника збірної Хорватії з боку "Шахтаря" поки нічого не відомо.

На батьківщині хорват виступав в "Динамо" із Загреба, а також за сплітський "Хайдук". Саме в той час, як повідомляли ЗМІ, Кранчаром цікавився український гранд. Однак хорват віддав перевагу Англії, перейшовши в 2006 році в "Портсмут".

За "Тоттенхем" він виступає з 2009 року, проте провів всього 24 поєдинки, забивши в них 9 голів.

Зараз ви читаєте новину «Кранчар хоче грати в "Шахтарі", а не в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути