четвер, 13 жовтня 2011 17:57

"Мілевський був у шоці, бігав, матюкався" - очевидець

"Мілевський був у шоці, бігав, матюкався" - очевидець

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський відмовляється коментувати інцидент зі своїм Maserati, яке нібито згоріло в одному зі столичних дворів.

Про це в четвер, 13 вересня, пише газета "Сегодня".

"Без коментарів. До побачення", - сказав Мілевський журналістові видання, який додзвонився йому.

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, вранці в середу, 12 жовтня, на вулиці Івана Франка, у дворі будинку горів Maserati Quattroporte, який належить гравцю.

Чи був це умисний підпал або машина загорілася сама - поки не відомо, це питання вирішить експертиза. За різними оцінками автомобіль коштує від 189 до 256 тисяч доларів.

Як пише "Сегодня", до приїзду МНС на вулицю вибіг охоронець будинку і почав гасити полум'я з вогнегасника.

"Дим ніби як вщух. Ми викликали пожежників. Двірник пішла до Мілевського в квартиру, розбудила і повідомила, що горить його машина. Він вибіг з другом, - розповів виданню робітник, який робить ремонт в одній з квартир цього будинку. - Артем був у шоці, бігав, матюкався. Кричав, що машину підпалили. Почав до охоронця апелювати, що той, мовляв, винен, що його Maserati горить. Той запропонував піти подивитися записи відеокамер. Вони показали, що до авто перед пожежею ніхто не підходив і нічого туди не кидав. Мілевський відразу заспокоївся і пішов. Мабуть, сталося замикання електропроводки під капотом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maserati Мілевського згорів уночі

Автомобілі футболістів останнім часом є частими гостями новинних стрічок. Останнім часом українські спортсмени все частіше потрапляють в аварії. Тільки за останній місяць таких інцидентів сталося три - спочатку на Maserati потрапив у ДТП нападаючий "Шахтаря" Євген Селезньов, пізніше в аварії, що закінчилася смертю пішохода, побував тенісист Андрій Медведєв, останнім випадком став епізод з голкіпером "Динамо" Станіславом Богушем - його машина перевернулася після зіткнення.

Також отримала широкий резонанс ДТП за участю футболістів маріупольського клубу "Іллічівець", в результаті якого учасникам аварії довелося надавати медичну допомогу в госпіталі.

Нагадаємо, крім Селезньова і Мілевського, автомобілем Maserati недавно обзавівся ще один гравець збірної України та київського "Динамо" Андрій Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський був у шоці, бігав, матюкався" - очевидець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути