понеділок, 10 жовтня 2011 15:52

У ДТП за участю футболістів "Іллічівця" серйозно постраждали дві людини
12

Двох людей було важко травмовано в результаті ДТП в Маріуполі, яке відбулося минулої ночі на вул. Університетській, в кількох метрах від будівлі міськвиконкому.

О другій годині ночі автомобіль Infiniti вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся з Renault, який зупинився на світлофорі. Від удару Renault відкинуло назад, а Infiniti влетів у дерево.

За наявною інформацією, за кермом Infiniti знаходився футболіст ФК "Іллічівець". Також у салоні було ще троє футболістів. Майже всі учасники ДТП були доставлені в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. За попередніми даними, футболістами "Іллічівця" є Олександр Касьян та Філіп Бутковський.

Друзі постраждалих, які прибули на місце ДТП, були готові накинутися на футболіста, який перебував за кермом Infiniti. Однак на їхні крики той відповів: "Ну що тут такого? Життя є життя".

Останнім часом українські спортсмени все частіше потрапляють в аварії. Тільки за останній місяць таких інцидентів сталося три - спочатку на Maserati потрапив у ДТП нападаючий "Шахтаря" Євген Селезньов, пізніше в аварії, що закінчилася летальним результатом пішохода, побував тенісист Андрій Медведєв, останнім випадком став епізод з голкіпером "Динамо" Станіславом Богушем - його машина перекинулася після зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП за участю футболістів "Іллічівця" серйозно постраждали дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути