вівторок, 20 вересня 2011 11:53

Андрій Медведєв, який збив на смерть пішохода, був сильно п'яний - свідки ДТП

Андрій Медведєв, який збив на смерть пішохода, був сильно п'яний - свідки ДТП

У ДТП під Києвом з участю кращого тенісиста в історії України Андрія Медведєва з'явилися нові подробиці.

Нагадаємо, на пішохідному переході в Глевасі джип "Тойота Ленд Крузер",що належить спортсмену, на смерть збив 27-річного місцевого жителя Андрія Зінковського. Тенісистові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Свідки запевняють: тенісист був сильно п'яний, повідомляє "Сегодня".

"З автомийки, де ми працюємо, йшли в магазин через дорогу, - каже друг загиблого Микола Шкаровський. - Андрій до цього випив пляшку пива, але був адекватний. Чомусь побіг першим - машин-то не було. А тут на швидкості 120 -130 км на годину вилітає "Тойота", збиває і їде далі, навіть не пригальмовуючи. Андрій відлетів вперед, по ньому проїхалися ще кілька машин, через час фура переїхала, але він уже був мертвий", - розповів Микола.

Співробітники ДАІ виявили тенісиста в джипі в кілометрі від злощасного переходу.

"Вони його привезли в своїй машині до нас. На вигляд він був п'яним...", - говорить Шкаровський.

Рідний брат загиблого Сергій Зінковський стверджує, що Медведєв був страшенно п'яний.

"Він ледве пересувався, це бачила купа людей, потім в" бобику "він сидів і куняв, говорив: "Це не я, це не я". Потім впав на коліна і сказав: "Чим зможу - тим допоможу". Правда, за три дні з нами ніхто не зв'язався",-каже Сергій.

У Андрія Зінковського залишився 7-річний син, практично сирота. "З мамою ж вони не жили...",- каже Сергій.

За словами брата загиблого, його вже на місці намагалися купити.

"Приїхали два "Мерседеси", хтось вийшов, дав документи на них і попросив, щоб ми не свідчили проти Медведєва. Але я їх викинув, вони півгодини шукали їх біля відбійника", - говорить Сергій.

В обласній міліції також не виключають, що Медведєв був п'яний і в крові, за словами начальника ЦГЗ МВС в Київській області Микола Жуковича "може щось і виявитися".

Андрій Медведєв своєї провини не визнає і натякає, що не він сидів за кермом. За однією з його версій, машиною управляв драйвер, який замінив водія, якому стало погано. За іншою - випадковий попутник, якого тенісист підібрав і посадив за кермо. А той, збивши пішохода, втік у ліс.

"Встановлено, що за кермом був Медведєв. І він знаходився в машині один, а швидкість була вище 60 км / год", - говорить Жукович - Цілком можливо, що слідство дійшло до цього за результатами відбитків пальців. Крім слідів Медведєва нічиїх відбитків на кермі не знайшли."

Тенісист ситуацію прокоментував коротко.

"Нехай розберуться професіонали. Якщо винних не знайдуть, частину відповідальності візьму на себе, допоможу матеріально родині", - сказав Медведєв.

На питання, чи був тверезий він у той вечір, відповів обтічно: "Нехай покаже експертиза".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Медведєв, який збив на смерть пішохода, був сильно п'яний - свідки ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути