пʼятниця, 10 червня 2011 19:08

Блохін з Медведєвим не зуміли обрати неофіційний талісман Євро-2012
8

Фото: ukraine2012.gov.ua

Близько 250 робіт з усіх куточків України та зарубіжжя взяли участь у конкурсі на кращий неофіційний талісман Україні до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на інформаційний центр "Україна-2012".

Експертне журі у складі відомої української художниці Євгенії Гапчинської, прославленого українського тенісиста Андрія Медведєва та головного тренера національної збірної України Олега Блохіна не змогло виявити переможця, проте визначило три роботи, що зайняли другі місця. Серед лауреатів другої премії конкурсу - трипільська Зозуліца, левеня Левро і Євроїжак. Роботи, що зайняли другі місця у конкурсі, отримають від організаторів по комплекту сувенірної продукції Євро-2012, а також квитки на відкриття НСК "Олімпійський".

Окремо журі конкурсу відзначило жителя Великобританії сімнадцятирічного Ріса Лоурі. Останній представив на розгляд журі вовченя Євро. Іноземному учаснику і організатори презентують футболку національної збірної України з автографами гравців.

Відзначимо, що конкурс з вибору неофіційного талісмана ініціював віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков. За задумом організаторів талісманом повинна була стати тварина, що живе на території Україні.

Нагадаємо, презентація офіційних талісманів чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбулася у Варшаві 16 листопада 2010 року. Символами першості стали два футболісти-близнюка - Славек і Славко.

Зараз ви читаєте новину «Блохін з Медведєвим не зуміли обрати неофіційний талісман Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути