неділя, 03 квітня 2011 23:04

"Мілан" декласував "Інтер" у дербі

"Мілан" декласував "Інтер"  у дербі

"Мілан" обіграв "Інтер" з рахунком 3:0 в матчі 31-го туру чемпіонату Італії з футболу. Два голи у складі переможців забив бразильський нападник Алешандре Пато, один раз відзначився Антоніо Кассано. Більшу частину другого тайму "Інтер" провів удесятьох: на 53-й хвилині за фол "останньої надії" був вилучений захисник Крістіан Ківу.

Пато відкрив рахунок вже на 45-й секунді матчу. Другий м'яч бразильський форвард забив на 61-й хвилині, вже після вилучення Ківу. На 89-й хвилині Кассано реалізував пенальті, призначений за порушення правил з боку Хав'єра Дзанетті.

"Мілан" також закінчив гру удесятьох: забивши гол, Кассано зняв футболку і отримав за це попередження. У доданий час італійський форвард отримав другу жовту картку за грубу гру і залишив поле.

Завдяки перемозі над "Інтером" "Мілан" зміцнив лідерство в чемпіонаті Італії. На рахунку "Мілана" 65 очок в 31 матчі. В "Інтера" - 60 очок. В активі "Наполі", що займає третє місце - 59 очок після 30 матчів.

Мілан - Інтер - 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Пато (1), 2:0 - Пато (62), 3:0 - Кассано (90, пенальті).

МІЛАН: Абб'яті, Абате, Неста, Сілва, Дзамбротта, ван Боммель, Гаттузо (Фламіні, 51), Зеєдорф, К. Боатенг, Пато (Емануелсон, 84), Робіньо (Кассано, 80).

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Майкон, Раноккія, Ківу, Х. Дзанетті, Камб'яссо (Станкович, 71), Т. Мотта, Снейдер, Пандєв (Кордоба, 55), Паццині (Міліто, 62), Ето'О.

Попередження: Робіньо (26), Майкон (41), ван Боммель (53), Дзамбротта (65), Х. Дзанетті (88), Кассано (90).

Вилучення: Ківу (54), Кассано (90).

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" декласував "Інтер" у дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути