пʼятниця, 25 березня 2011 01:45

"Мілан" цікавиться Ярмоленком

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, 21 рік, із наступного сезону може виступати за італійський "Мілан". Генеральний директор апеннінського клубу Арієдо Брайда літав до Манчестера, щоб оцінити дії Ярмоленка у повторному поєдинку 1/8 фіналу ліги Європи.  Про це пише "Гадзетта делло спорт".

"Мілан" шукає можливості для посилення гри на лівому фланзі. Звернути увагу на українця керівникам 17-разового чемпіона Італії порадив колишній гравець клубу — Андрій Шевченко. Трансфер вигідний "Мілану", бо в Ярмоленка закінчується контракт із "Динамо", тому за нього нічого не треба буде платити. Але завадити угоді може відсутність у футболіста паспорта громадянина Європейського Союзу. За правилами італійської ліги, впродовж сезону можна залучати тільки одного футболіста не з країн ЄС, а "Мілан" претендує ще на бразильця Гансо та нігерійця Тайво.

Ярмоленко заграв у основному складі "Динамо" після приходу на посаду головного тренера киян Валерія Газзаєва. Він уперто довіряв футболістові, незважаючи на численні технічні помилки, яких той припускався у матчах. Але цього сезону Ярмоленко значно додав у грі й показав здатність ефективно виступити не тільки на обох флангах півзахисту, а й на вістрі атаки. Відхід Газзаєва і повернення до "Динамо" Юрія Сьоміна не вплинули на позиції футболіста: він — твердий гравець основного складу чвертьфіналіста ліги Європи.

Проте навряд чи перехід відбудеться найближчого літа. "Динамо" не захоче безкоштовно відпускати Ярмоленка, тому підпише з ним новий контракт. А "Мілан" і далі "вестиме" гравця — так, як це було свого часу з Андрієм Шевченком і Кахою Каладзе, які перебралися до італійського клубу 23-річними.

Ярмоленко коментувати інформацію про інтерес "Мілана" відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" цікавиться Ярмоленком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути