пʼятниця, 07 травня 2010 15:44

Міхаель Шумахер став третім у першій частині вільних заїздів Гран-прі Іспанії

Міхаель Шумахер став третім у першій частині вільних заїздів Гран-прі Іспанії

Гонщик Mercedes Міхаель Шумахер показав третій час у першій сесії вільних заїздів на Гран-прі Іспанії. У середині сесії німець зумів проїхати коло за 1:21,716, що на той момент було кращим результатом. Трохи пізніше цей час був перекритий гонщиками McLaren, Люісос Хемільтоном і Дженсоном Баттоном.

Четвертий і п'ятий результат показали пілоти Red Bull, Марк Веббер і Себастьян Феттель. Напарник Шумахера, Ніко Росберг, став тільки шостим, програвши семиразовому чемпіону 0,35 секунди. Гонщики Renault Роберт Кубіца і Віталій Петров зайняли сьоме і дев'яте місця, а пілоти Ferrari Фернандо Алонсо і Феліпе Масса - тільки восьме і 12-е.

У першу десятку також увійшов Каму Кобаясі з Sauber, тоді як його напарник Педро де ла Роса так і не зміг проїхати жодного швидкого кола через проблеми з коробкою передач. Себастьєн Буемі на боліді Toro Rosso показав 11-ий час, а його напарник Альгерсуарі - 14-е.

У команді Force India за кермо боліда Адріана Сутіля сів резервний гонщик стайні, Пол ді Реста. Він зміг показати 13-е час, тоді як другий пілот команди Вітантоніо Льюцці залишився лише 15-м. Гонщики Williams Рубенс Баррікелло і Ніко Хюлькенберг зайняли 16 і 17 місця.

Серед команд-дебютантів кращий час показав Хейккі Ковалайнен на боліді Lotus - він програв лідерам чотири секунди. Ще секунду йому програв Ярно Труллі, що виявився тим не менше попереду пілотів Virgin Тімо Глока і Лукаса ді Грассі. Незважаючи на те, що молодий бразилець виступав на старому боліді, а Глок - на новому, різниця між ними склала всього 0,3 секунди.

У команді HRT за кермо машини Каруна Чандхока сів резервний пілот команди Крістіан Клін. Австрієць зміг випередити основного гонщика команди, Бруно Сенну, на півсекунди, але програв лідеру більше шести секунд.

Друга частина п'ятничних вільних заїздів стартувала о 16:00 за московським часом.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер став третім у першій частині вільних заїздів Гран-прі Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути