неділя, 23 вересня 2012 17:19

"Ми шоковані раптовою загибеллю Сандерса" - брати Клички

"Ми шоковані раптовою загибеллю Сандерса" - брати Клички
Коррі Сандерс провів бої проти обох братів Кличків ФОТО: Reuters

Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі українець Віталій Кличко (45-2-0, 41 КО) і його брат чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA / IBF / WBO / IBO українець Володимир Кличко (58-3-0, 51 КО ) висловили співчуття з приводу загибелі колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Коррі Сандерса (42-4-0, 31 КО), який загинув у ПАР.

"Ми шоковані раптовою загибеллю Сандерса. Хочемо висловити щирі найглибші співчуття родині Коррі. Сандерс залишиться в нашій пам'яті як великий боксер і чудова людина, він завжди тільки з кращого боку представляв наш спорт", - цитує братів Кличків їх прес-служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ресторані застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка

Нагадаємо, Коррі Сандерс був убитий під час збройного пограбування ресторану в передмісті Преторії 22 вересня 2012, де він відзначав день народження свого племінника. Сандерс був поранений в живіт. Його відвезли в лікарню, де він помер від ран.

Відзначимо, що Сандерс у 2003 році технічним нокаутом переміг Володимира Кличка. Через рік Віталій Кличко переміг Коррі технічним нокаутом у восьмому раунді дванадцятираундового бою. Це був бій за звання чемпіона світу за версією WBC.

Зараз ви читаєте новину «"Ми шоковані раптовою загибеллю Сандерса" - брати Клички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути