понеділок, 12 березня 2012 13:13

35-річний боксер розбився в автомобільній аварії

35-річний боксер розбився в автомобільній аварії

Колишній чемпіон світу з боксу мексиканець Хуліо Гонсалес загинув у віці 35 років, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. Гонсалес помер від травм, які він отримав в автомобільній аварії, перебуваючи за кермом мотоцикла. Аварія сталася в мексиканському місті Герреро Негро увечері 10 березня, перші повідомлення про смерть Гонсалеса з'явилися 11 числа.

Як зазначає мексиканське видання Esto, аварія сталася недалеко від ранчо батька Гонсалеса, де боксер працював. За непідтвердженими даними, водій автомобіля, що врізався в Гонсалеса, був п'яний. Про це, зокрема, заявив боксер Альфонос Гомес. За його словами, "швидка допомога" приїхала тільки через півтори години.

Гонсалес став чемпіоном світу 18 жовтня 2003 року, коли він переміг поляка Даріуша Міхалчевскі і завоював титул WBO (Всесвітня боксерська організація) у вазі до 79,4 кілограма. Уже в наступному бою (17 січня 2004 року) він програв цей титул угорцеві Жолту Ердеї.

Всього на професійному рингу Гонсалес провів 49 боїв, здобув 41 перемогу (25 - нокаутом) і зазнав вісім поразок. Він бився з такими відомими боксерами, як Рой Джонс-молодший, Джуліан Леттерло, Глен Джонсон, Клінтон Вудс, Монтеллі Гріффін та інші. Свій останній бій Гонсалес провів 30 вересня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «35-річний боксер розбився в автомобільній аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути