четвер, 08 грудня 2011 11:36

Російський боксер помер після бою

Російський боксер помер після бою

Російський боксер Роман Сімаков з Кемерова, який 5 грудня отримав важку травму в поєдинку з Сергієм Ковальовим, помер у лікарні Єкатеринбурга. Сімаков помер в ніч на 8 грудня, не приходячи в свідомість. Про це повідомляє інтернет-видання "Вечерние Ведомости". Боксерові було 27 років.

Сімаков, який виступав у ваговій категорії до 79,4 кілограма, в поєдинку з Ковальовим, який відбувся в Єкатеринбурзі, захищав титул чемпіона Азії за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

У шостому раунді Сімаков побував в нокдауні, а потім поєдинок, як відзначають "Вечерние ведомости", "прийняв однобічний характер". У сьомому раунді бій був зупинений і Ковальову присудили перемогу технічним нокаутом.

Сімаков був прооперований в Центральній міській клінічній лікарні № 24 Єкатеринбурга, але врятувати життя спортсмена лікарям не вдалося. За даними інтернет-видання Lifesports, поховають боксера в Кемерово.

Усього Сімаков за свою кар'єру провів на професійному рингу 22 поєдинки. Він здобув 19 перемог (дев'ять - нокаутом), зазнав дві поразки, а ще один бій з його участю завершився внічию.

Зараз ви читаєте новину «Російський боксер помер після бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути