пʼятниця, 09 грудня 2011 09:17

У боксера Романа Сімакова ще в другому раунді стався крововилив у мозок

У боксера Романа Сімакова ще в другому раунді стався крововилив у мозок

Обставини смерті російського боксера Романа Сімакова, який помер після бою із співвітчизником Сергієм Ковальовим, викликають серйозні питання до його команди, яка п'ять раундів спостерігала за прострацією підопічного.

Сергій Ковальов, після поєдинку з яким помер Роман Сімаков, переживає через те, що сталося і вже попросив вибачення у рідних і близьких загиблого: "Приношу щирі вибачення родичам Роми, бачить Бог, не бажав я йому такого", - написав він на своєму офіційному сайті .

Разом з тим переможець вважає, що з його противником щось трапилося ще до нокауту, який і став вирішальним: "З Сімаковим щось сталося, я сам не зрозумів, що саме. У той момент, коли він зламався біля канатів, я влучив йому чи то в руку, чи то у передпліччя. Як такого удару в голову не було. Щільний удар був секунд за десять, але навіть він, на мій погляд не був настільки нищівним", - розповів Ковальов виданню Championat.com.

Наречена загиблого боксера Юлія під час розмови з кореспондентом "Комсомольской правди" підтвердила його слова: "Крововилив в мозок у Романа почалося ще в другому раунді. І тому він так ніяково боксував у час, що залишився. А секунданти Романа чомусь не зупинили бій", - підкреслила вона.

Нагадаємо, що боксери зустрічалися на рингу 5 грудня в рамках турніру в Єкатеринбурзі. Ковальов у сьомому раунді отримав перемогу нокаутом, а відразу після цього Сімакова, який програв, відвезли в лікарню, де 8 грудня вранці він помер.

На професійному рингу Роман Сімаков провів 19 боїв, і зазнав лише двох поразок. Остання з них і призвело до трагедії. Роману було всього 27 років.

За матеріалами Советский спорт, Чемпионат.com, Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «У боксера Романа Сімакова ще в другому раунді стався крововилив у мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути