неділя, 23 вересня 2012 13:19

У ресторані застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка

У ресторані застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка
Коррі Сандерсу було 46 років ФОТО: sport.segodnya.ua

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі південноафриканець Коррі Сандерс був убитий під час пограбування ресторану, пише The Sowetan. Інцидент стався ввечері 22 вересня в ресторані Thatch Haven неподалік від міста Брітс, де в цей день проходило святкування дня народження племінника Сандерса.

Свідок пограбування розповів, що зловмисників було троє - вони увірвалися в ресторан близько 18:00 за місцевим часом і відкрили стрільбу. За словами свідка, Сандерс не геройствував, йому просто не пощастило опинитися не в тому місці не в той час - він стояв біля дверей, і в нього потрапила одна з куль. Спортсмен отримав поранення в живіт і помер через кілька годин після госпіталізації.

У момент пограбування в ресторані було близько 50 людей - ніхто, крім Сандерса, не постраждав. Співчуття у зв'язку із загибеллю боксера висловили провідні спортсмени ПАР.

Коррі Сандерс був чемпіоном світу за версією WBU в 1997-2000 роках і чемпіоном світу за версією WBO в 2003-2004 роках. У 2003 році Сандерс здобув чемпіонський титул, перемігши нокаутом Володимира Кличка, який до того моменту володів чемпіонським поясом WBO протягом трьох років.

Сандерс завершив професійну кар'єру в 2008 році. За кар'єру він провів 46 боїв, у яких зазнав чотири поразки.

Зараз ви читаєте новину «У ресторані застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути