субота, 04 травня 2019 20:09

Ми довго входили у гру – Хацкевич

Ми довго входили у гру – Хацкевич
Хацкевич стверджує, що "Динамо" бракувало креативу

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич після гри проти "Олександрії" (1:1) в ефірі динамівського телеканалу прокоментував хід і результат зустрічі. Про це пише "Динамо Київ. UA"

Чого сьогодні не вистачило "Динамо" для перемоги?

Ті моменти, які у нас були, треба реалізовувати. Це короткий коментар. Повна перевага у нас було по грі і по володінню м'ячем. Правда, довго входили в гру, швидкості треба включати з перших хвилин. А так "Олександрія" встигала перебудовуватися. Тим більше пропустили швидкий гол. Все одно не зупинялися. Були моменти у Шепелєва, Циганкова, Цітаішвілі. За годину гри, без перших півгодини, я хлопцям вдячний.

Здається, сьогодні у вас вже шостий в сезоні гравець з'явився в центрі нападу.

Ми в кожній грі вирішуємо якісь питання, особливо в лінії атаки. А сьогодні у нас були ще і пропуски через червоні картки. Бурду і Кендзьору замінити в повній мірі не вдалося, хоча Кравченко напружував, доставляв м'яч в штрафну. Може, не вистачало креативу. Бесєдін вже в наступному матчі зіграє за молодіжну команду. Солю в цьому сезоні ще важко буде отримати хоч якийсь ігровий час. Ось те що маємо, то маємо. Нічого, і молодим хлопцям для майбутнього є хороший момент, вони виходять на футбольне поле.

"Олександрія" дуже грамотно грає в обороні. За рахунок чого її можна розкривати?

Ну, на флангах ми розкривали і доставляли м'яч в карний майданчик. Не вистачало неординарних ходів в центральній зоні перед карним майданчиком: гри в стінку, ігри в один дотик, середніх і дальніх ударів. Креативу нам не вистачає.

Карлос де Пена грав сьогодні більше в центрі нападу. Чи не пошкодували ви про те, що перевели його з флангу?

Після гри всі можна говорити. Ми виходимо з тих футболістів, які є. Русин теж нападник, а Карлос може грати і зліва, і в центрі. Ми дивимося всі плюси і мінуси

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло перемогти "Олександрію"

Сьогодні "Динамо" вдома не змогло обіграти "Олександрію" - 1:1

Зараз ви читаєте новину «Ми довго входили у гру – Хацкевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути