четвер, 06 грудня 2012 22:50

Мхітарян помінявся футболкою з Пірло, Буффон вразив стилем
35

Донецький "Шахтар" поступився туринському "Ювентусу" у заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок на "Донбас Арені" завершився з рахунком 1:0 на користь гостей. Автоголом відзначився Олександр Кучер у ювілейному для себе єврокубковому матчі. Захисник зіграв 50 ігор у Європі.

Незважаючи на морозну зимову погоду чимало футболістів вийшли на матч у футболках на короткий рукав. В "Ювентуса" на таке наважилися Джанлуїджі Буффон, Штефан Ліхштайнер, Артуро Відаль та Леонардо Бонуччі. У "Шахтаря" холоду не бояться Генріх Мхітарян, Фернандіньо та Даріо Срна. Правда, на другий тайм бразилець одягнув футболку з довгими рукавами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не грав на нічию з "Ювентусом" - Степаненко

Шведська бригада арбітрів на чолі з Йонасом Ерікссоном також одягла короткий рукав. Асистенти, які рухалися менше, ніж головний арбітр, час від часу тупцювали на місці, щоб зігрітися.

Матч відвідали 50 104 вболівальника. Майже кожен йшов на "Донбас Арену" з помаранчевою символікою клубу. Правда не всі додивилися гру до кінця. За кілька хвилин до фінального свистка глядачі почали залишати трибуни. Можливо поспішали додому. Хоча ймовірніше, що просто були розчаровані результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені все одно з ким грати в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів" - Срна

На стадіоні під час матчу працював підігрів. Однозначно, з ним було набагато тепліше і комфортніше дивитися гру.

Після фінального свистка асистент Анджело Алессіо, який провів свій останній матч в якості головного тренера (у наступній грі командою вже керуватиме Антоніо Конте), радів ніби його команда щонайменше вийшла у фінал Ліги чемпіонів. Італієць стрибав, обнімав футболістів, словом ніяким чином не приховував своїх емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" заслужив цю перемогу" - К'єлліні

Мхітарян обмінявся футболкою з Пірло, а Едуардо з Матрі. Чимало футболістів обох команд залишали поле із таким сувеніром.

Після матчу гравці "Шахтаря" мали розчарований і втомлений вигляд. Найсумнішим був Марко Девич. Футболісти як один говорили, що засмучені результатом, адже хотіли виграти групу і піти у відпустку з гарним настроєм. Більшість сказали, що в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів не бажають грати з "Барселоною". Мовляв, недавно вже зустрічалися, хай хтось інший спробує свої сили з каталонцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" забив гол з офсайду" - П'ятов

Італійці були у гарному гуморі. Футболісти вийшли з роздягальні у клубних костюмах. Найбільше присутніх своїм стилем вразив Буффон. Голкіпер пов'язав на шию чорний шарф із яскравими квітками, а на голову почепив окуляри. Пірло у шапочці та з бородою трохи нагадував Діда Мороза. Варто відзначити ще одного модника. До класичного костюму Мірко Вучиніч взув шузи з веселими салатовими шнурівками.

Додамо, що жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройде 20 грудня, а матчі будуть зіграні у лютому-березні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян помінявся футболкою з Пірло, Буффон вразив стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути