четвер, 06 грудня 2012 04:15

"Шахтар" не грав на нічию з "Ювентусом" - Степаненко

"Шахтар" не грав на нічию з "Ювентусом" - Степаненко
Тарас Степаненко ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" не грав на нічию у матчі з туринським "Ювентусом", а в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів команда хотіла б уникнути зустрічі з "Барселоною". Про це журналістам після матчу розповів півзахисник "гірників" Тарас Степаненко.

"Ми програли "Ювентусу" з рахунком 0:1, - каже футболіст у мікст-зоні. - Видно, що сьогодні гра була до першого забитого м'яча. Супернику вдалося відзначитися, після чого "Юве" відійшов назад. Ми пропустили необов'язковий гол - був простріл, сумбур і м'яч від Саші Кучера залетів у ворота. Ми могли відігратися. Мабуть, потрібно було діяти спокійніше попереду. Тим не менше, вважаю, що гра була рівною. На жаль, "Ювентус" був трішки більше мотивований, ніж ми."

Вже встигли обговорити, кого б хотіли бачити в 1/8 фіналу?

"Переглянули список команд, які можуть нам випасти. У принципі, можна грати зі всіма суперниками. Правда, не хотілося б "Барселони". Ми вже грали з каталонцями. Хай хтось інший отримає такого суперника. Ще раз повторюся, що зі всіма можна грати. З іншого боку, слабких команд на такій стадії не буває. Може і краще, якщо нам випаде сильний суперник. У такій ситуації нас можуть просто недооцінити. Я вважаю, що все що не стається, то на краще. Якщо вже так трапилося, то так і має бути."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛЧ. "Шахтар" - "Ювентус" - 0:1

У вересні та жовтні "Шахтар" "біг" значно краще.

"Ви повинні розуміти, що зараз кінець року. У нас був дуже насичений графік. У хлопців накопичилися втома. Завдання виходу з групи ми виконали у минулому турі. Також потрібно віддати належне "Ювентусу". Все-таки, ми грали не проти "Говерли". Суперник нас грамотно вивчив. Можливо, у першій грі вони не досить ретельно підготувалися до зустрічі з нами. А тепер було помітно, що вони знають як ми граємо, як перебудовуємо свою гру. "Ювентус" закрив нам фланги і тільки у другому таймі звідти почали йти гострі передачі. Не можна сказати, що ми не хотіли бігти. Потрібно ще звернути увагу на дії суперника."

Команда засмутилась через друге місце у групі?

"Було б краще завершити рік на мажорній ноті. Ми не грали на нічию. Ми хотіли перемогти. На жаль, нам цього не вдалося. Це футбол."

Що Містер сказав після матчу?

"Подякував за сезон і попрощався з командою до наступного року. Сказав, що ми грали непогано, але могли проявити себе краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" мінімально поступився "Ювентусу" й вийшов у 1/8 фіналу ЛЧ із 2-го місця

Хто більше заслуговував вийти у плей-офф Ліги чемпіонів - "Челсі" чи "Ювентус"?

"Лондонці фінішували на третьому місці, а "Юве" на першому. Значить, "Стара Синьора" більше на це заслужила".

Як збираєтесь провести відпустку?

"Спочатку поїду додому. А там буде видно".

Нагадаємо, "Шахтар" вдома мінімально поступився "Ювентусу" - 0:1. Автогол на рахунку Олександра Кучера. "Гірники" фінішували на другому місці у своїй групі.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не грав на нічию з "Ювентусом" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути