середа, 05 грудня 2012 13:10

"Успіхи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів мене зовсім не дивують" - Едуардо

"Успіхи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів мене зовсім не дивують" - Едуардо
"Ми хочемо перемогти, щоб фінішувати першими у своїй групі" - Едуардо ФОТО: shakhtar.com

Нападник донецького "Шахтаря" Едуардо розповів Gazeta.ua як команда готується до матчу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" і чого він очікує від жеребкування 1/8 фіналу турніру.

"Ми готові до матчу з "Ювентусом", - каже нам Едуардо перед початком відкритого тренування "Шахтаря" на СТБ "Кірша". - Зрозуміло, що нам буде важко, але ми хочемо перемогти, щоб фінішувати першими у своїй групі."

"Шахтареві" не зможе допомогти дискваліфікований Луїс Адріано. У матчі чемпіонату проти "Кривбасу" Мірча Луческу довірив місце у старті саме Едуардо.

"Я не знаю чи зіграю проти "Ювентуса" з перших хвилин. Містер ще нічого не говорив про стартовий склад. Він це зробить у день матчу. Можу сказати, що я готовий і буду чекати на свій шанс. Як перемогти "Юве"? Ми будемо грати на рідному стадіоні і нас будуть підтримувати наші вболівальники. Нам важливо успішно завершити рік, щоб з гарним настроєм відправитися на канікули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент проти викладача: як "Шахтар" готувався до матчу з "Ювентусом"

Буффон? Було б приємно забити у ворота одного з найкращих голкіперів світу. Він дійсно видатний футболіст, а "Ювентус" дуже сильна команда. Але головне — це перемога "Шахтаря".

На початку сезону у нас не дуже вірили, але ми знали свою силу і знали, що можемо на рівних змагатися з такими командами як "Ювентус" та "Челсі". Минулого сезону нам не щастило у Лізі чемпіонів, але тепер ми можемо грати практично проти будь-якого суперника. Тому наші успіхи мене зовсім не дивують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це буде гра студента проти викладача" - " - Луческу про матч з "Ювентусом"

Чого я очікую від жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів? Про це ще рано говорити. Спочатку нам потрібно зіграти з "Ювентусом", щоб дізнатися своє підсумкове місце у групі. Я також не знаю, які команди стануть першими та другими у своїх квартетах. Скажу лише, що не хотілося б зустрітися з "Барселоною" та "Реалом", - зазначив Едуардо.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Ювентус" розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Успіхи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів мене зовсім не дивують" - Едуардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути