середа, 05 грудня 2012 12:28

Недвед фотографувався з фанатами на тренуванні "Ювентуса"
21

Прес-конференція "Ювентуса"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

На передматчеву прес-конференцію туринського "Ювентуса" на "Донбас Арені" асистент головного тренера "старої синьйори" Анджело Алессіо привів із собою важку артилерію — голкіпера Джанлуїджі Буффона.

Цікавлюся, що тренер думає про слова Мірчі Луческу. Наставник "Шахтаря" заявив, що матч буде протистоянням студента та викладача.

"Він трохи лукавить, - з посмішкою відповідає Аллесіо. - Ми знаємо Луческу як хитрого тренера. "Шахтар" - дуже сильна команда. Ми з повагою ставимося до свого суперника. Я скажу, що це не буде зустріч студента та викладача. Щодо "Ювентуса", то ми хочемо з перших хвилин заволодіти ініціативою і тиснути на ворота суперника, постійно контролювати м'яч".

Буффон говорив практично ті самі речі: "Ювентус" поважає суперника, "Шахтар" досвідчена команда, але ми хочемо залишити поле переможцями. Наше просування у Лізі чемпіонів буде залежати від результатів інших матчів". Зокрема Буффона цікавив рахунок у поєдинку мадридського "Реала".

Після прес-конференції "Ювентус" пустив журналістів на перші 15 хвилин свого тренування, яке вже проводив Антоніо Конте. Зустріч з "Шахтарем" остання, яку наставник команди спостерігатиме з трибуни. У наступному матчі Конте повернеться на лаву запасних.

Футболісти "втекли" подалі від репортерів у дальній кут поля і там розминалися.

На тренуванні "Юве" був присутній Павел Недвед. 40-річний футболіст залишився у команді після завершення кар'єри і працює у складі ради директорів клубу. За словами представника "Старої синьори", володар Золотого м'яча 2003-го року їздить з командою майже на всі матчі.

Павел справив враження скромної і привітної людини. Чех не відмовляв охочим зробити з ним фото і з посмішкою дивився в об'єктив.

Запитую Недведа чи говорить він англійською і чи можна йому задати кілька питань.

"Трошки розмовляю", - Павел не проти поспілкуватися, але строга дама з клубу поклала край будь-яким розмовам. Чех тільки розвів руками і вибачливо посміхнувся.

На цьому наші 15 хвилин закінчилися і довелося залишати поле.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Ювентус" розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Недвед фотографувався з фанатами на тренуванні "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути