четвер, 06 грудня 2012 07:47

"Ювентус" забив гол з офсайду" - П'ятов

"Ювентус" забив гол з офсайду" - П'ятов
П'ятов шкодує, що не вдалося виграти. Фото: donbass.ua

Туринський "Ювентус" переміг донецький "Шахтар" зявдяки голу забитому з офсайду. Про це журналістам після матчу розповів голкіпер "гірників" Андрій П'ятов.

"Ми виконали поставлене перед нами завдання не до кінця. Так, ми вийшли у плей-офф Ліги чемпіонів, але не змогли завершити рік на мажорній ноті, хоча грали перед своїми вболівальниками. Прикро, що нам не вдалося виграти.

За рахунок чого "Ювентус" переміг? Можна сказати, що за рахунок голу забитого з офсайду. Скажу так, гра була рівною. Багато що не виходило і в них, і у нас. У першому таймі було багато боротьби. Після перерви команди заграли змістовніше. "Юве" забив гол, але там був офсайд. Я щойно подивився повтор епізоду. Це футбол.

Зараз головне, щоб команда відпочила і з новими силами розпочала весняну частину чемпіонату. Жеребкування? Хто випаде, той і буде", - зазначив П'ятов.

Генріх Мхітарян пояснив чому не зміг забити "Ювентусу" і запевнив, що "гірники" грали тільки за себе, не думаючи про "Челсі".

"Всім хочеться забивати у кожному матчі, радіти, але інколи це не виходить. Якщо сьогодні не твій день, то ти нічого не зможеш зробити.

"Челсі"? Ми граємо тільки для своїх вболівальників, свого президента, тих людей які підтримують"Шахтар" і для самих себе. Ми мали зробити все для своєї перемоги, а не для успіху "Челсі", - підкреслив Мхітарян.

Нагадаємо, "Шахтар" вдома мінімально поступився "Ювентусу" - 0:1. Автогол на рахунку Олександра Кучера.

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройде 20 грудня, а матчі будуть зіграні у лютому-березні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" забив гол з офсайду" - П'ятов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути