четвер, 26 липня 2012 08:56

"Металург" знову переможе "Челік", але не з великим рахунком" - прогноз фахівців

"Металург" знову переможе "Челік", але не з великим рахунком" - прогноз фахівців
У першому матчі "Металург" забив "Челіку" сім м'ячів ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Своїми прогнозами на матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи між чорногорським "Челіком" і донецьким "Металургом", який відбудеться сьогодні на полі балканського клубу, на сторінках видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Ігор Петров, колишній півзахисник збірної України: "0:3. Я впевнений у перемозі "Металурга" над слабшим суперником, причому знову чекаю тріумфу українців з великим рахунком. У Чорногорії наші хлопці не повинні зазнати будь-яких проблем. І, як на мене, Володимир П'ятенко сміливо може дати шанс резервістам, щоб вони набиралися досвіду у виступах на євроарені".

Ігор Леонов, колишній півзахисник "Металурга": "0:3. У даному випадку не варто розмірковувати, хто виграє. Відповідь на це питання дав ще перший матч. Єдине, що важливо для "Металурга", це трошки заощадити сили. Адже втома накопичується, і поєдинок донеччан у чемпіонаті з "Зорею" показав, що боротьба на два фронти не така вже легка".

Ігор Дуляй, півзахисник "Севастополя": "1:2. Результат майбутнього матчу залежить виключно від самого "Металурга", так як українці набагато сильніші за чорногорців у всіх компонентах гри. Тим більше ми бачили, що у "Челіка" фінансові проблеми ... "Металурги" знову переможуть, але не з великим рахунком. Балканці повинні довести, що результат першого матчу багато в чому був випадковістю".

Нагадаємо, перша зустріч суперників завершилася розгромною перемогою "Металурга" - 7:0.

Зараз ви читаєте новину «"Металург" знову переможе "Челік", але не з великим рахунком" - прогноз фахівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути