вівторок, 13 серпня 2013 13:55

"Мертві" "Лужники": чемпіонат світу з легкої атлетики проходить при пустих трибунах
26

Фото: ФОТО: Reuters

Дворазовий олімпійський чемпіон у бігу на 400 метрів з бар'єрами Фелікс Санчес, який представляє Домініканську республіку, поскаржився на порожні трибуни стадіону "Лужники", який Санчес назвав "мертвим". Бігун сказав, що через відсутність глядачів на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який проходить у Москві, "немає атмосфери". Про це повідомляє Reuters.

За словами 35-річного Санчеса, турнір у "Лужниках" не порівняти з тим, як проходили Олімпійські ігри 2012 року в Лондоні. Там домініканця, який завоював золото, вітали 80 тисяч уболівальників. У той же час Санчес зазначив, що нестача глядачів не вплине на його виступ.

На чемпіонаті світу з легкої атлетики, який розпочався 10 серпня, багато змагання проходять при напівпорожніх трибунах. Особливо це стосується ранкових сесій, під час яких, як зазначає Reuters, "Лужники" виглядають "безлюдно".

Місткість "Лужників" складає близько 80 тисяч осіб. На час чемпіонату світу місткість була скорочена до 50 тисяч глядачів. Найпопулярнішим зі змагань став фінальний забіг на чоловічій стометрівці (переміг Усейн Болт), під час якого трибуни були заповнені як мінімум на дві третини.

Додамо, що після трьох днів змагань українці поки на п'єдестал не піднімалися.

Зараз ви читаєте новину «"Мертві" "Лужники": чемпіонат світу з легкої атлетики проходить при пустих трибунах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути