вівторок, 08 серпня 2017 20:11

"Мені ніколи не забути ці овації" - як "Реал" грав з "МЮ" у Лізі чемпіонів
4

Фото: ru.uefa.com

Сьогодні у столиці Македонії Скоп'є пройде матч за Суперкубок УЄФА. Зустрічаються переможець Ліги чемпіонів "Реал" (4:1 з "Ювентусом" у фіналі) і переможець Ліги Європи "Манчестер Юнайтед" (2:0 з "Аяксом" у фіналі). Поєдинок на стадіоні "Національна арена Філіп II Македонський" почнеться о 21:45 за Києвом.

У сезоні 2002/03 команди грали матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч увійшла в історію перш за все завдяки фантастичній грі бразильця Роналдо.

Він мало не самотужки позбавив "МЮ" заповітної мрії - зіграти у фіналі Ліги чемпіонів на домашній арені. Незважаючи на поразку в Англії, підсумкова перемога із загальним рахунком 6:5 і путівка до півфіналу дісталися "королівському клубу".

Після поразки на "Сантьяго Бернабеу" (1:3) керманич "МЮ" сер Алекс Фергюсон напередодні матчу-відповіді підкреслював: головне завдання його команди - стримати Роналдо.

"На жаль, ми просто не змогли цього зробити", - поскаржився згодом шотландець, чиї підопічні так і не змогли знайти протиотруту від всюдисущого Зубастика.

"Манчестер" не дарма заробив репутацію команди, яка в кожному матчі бореться до кінця. Втім, дива не сталося - ефектний хет-трик Роналдо виявився вирішальним.

"Мені ніколи не забути ці овації, - коментував пізніше триразовий володар "Золотого м'яча". - Однак я б не назвав себе головним героєм, адже перемога стала плодом зусиль всієї нашої команди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду не зіграє проти "МЮ" в Суперкубку УЄФА

Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію Суперкубка УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Мені ніколи не забути ці овації" - як "Реал" грав з "МЮ" у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути