неділя, 20 вересня 2009 11:14

Мейвезер тріумфально поврнувся в бокс

Мейвезер тріумфально поврнувся в бокс
Колишній чемпіон світу з боксу в п"яти вагових категоріях Флойд Мейвезер-молодший провів перший бій після майже двох років відсутності на рингу, повідомляє AFP.

У поєдинку, який відбувся ввечері 19 серпня в Лас-Вегасі, американець за очками виграв у мексиканського боксера Хуана Мануеля Маркеса.

Бій тривав усі відведені 12 раундів. Протягом поєдинку Маркес, якого в другому раунді Мейвезер відправив у нокдаун, не зміг нічого протиставити американцеві. У результаті троє арбітрів присудили Мейвезеру перемогу з рахунком 118:109, 120:107 і 119:108.

Спочатку бій Мейвезер - Маркес повинен був відбутися 18 липня, проте був перенесений через травму ребра, отриману Мейвезером на тренуванні. Перемігши Маркеса, Мейвезер довів рахунок своїх перемог на професійному ринзі до 40 (25 з них нокаутом) в 40 проведених поєдинках.

Влітку 2008 Флойд Мейвезер-молодший, якого журнал Ring два роки поспіль називав найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, оголосив про відхід з боксу. В останньому бої, в грудні 2007-го, Мейвезер нокаутував Ріккі Хаттона. Навесні 2009 року стало відомо, що Мейвезер має намір повернутися на ринг.

Лента
Зараз ви читаєте новину «Мейвезер тріумфально поврнувся в бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути