вівторок, 04 серпня 2009 15:14

Роджер Мейвезер побив дівчину-боксера

Роджер Мейвезер побив дівчину-боксера

Тренер з боксу із США Роджер Мейвезер (дядько і тренер боксера Флойда Мейуезера-молодшого) побив свою вихованку Меліссу Сент-Віл, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. Інцидент відбувся в неділю, 2 серпня, в Лас-Вегасі, але перші повідомлення про нього з"явилися в американських ЗМІ 3 серпня. Мейуезера затримали, але незабаром випустили під заставу.

Сент-Віл тренувалася під керівництвом Мейвезера, але пішла від цього тренера близько трьох місяців тому. За інформацією поліції Лас-Вегаса, наставник приставав до спортсменки і переслідував її. 31 липня Сент-Віл провела свій третій бій на професійному рингу в місті Лас-Крусес (штат Нью-Мексікоа), здобула перемогу і повернулася до Лас-Вегаса.

2 липня до неї в будинок прийшов Роджер Мейвезер. За даними видання boxingscene.com, Сент-Віл знаходилася в квартирі боксера Джуліуса Лока, тренером якого є Мейвезер. Квартира, де проживає Лок, належить наставникові.

Мейуезер спробував змусити Сент-Віл залишити квартиру, вона відмовилася, після чого між тренером і спортсменкою зав"язалася бійка. Мейуезер завдав своїй колишній вихованці декілька ударів в обличчя і в ребра, а потім почав її душити. Сент-Віл вдалося ударити тренера лампою по голові і викликати поліцію.

Коли поліцейські приїхали на місце події, Мейвезер все ще знаходився там, і його затримали. Сент-Віл кашляла і спльовувала кров. Незабаром наставник був відпущений під заставу. Очікується, що найближчим часом йому будуть пред"явлені звинувачення.

Племінник тренера Флойд Мейвезер-молодший, який у минулому вважався найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, 19 вересня проведе бій з мексиканцем Хуаном Мануелем Маркесом. Востаннє Мейуезер виходив на ринг у грудні 2007 року.

48-річний Роджер Мейвезер у минулому також був професійним боксером. Його кар"єра тривала з 1981 по 1999 рік, він провів 72 бої, здобув 59 перемог (35 - нокаутом) і зазнав 13 поразок. У 1995 році Мейвезер бився з росіянином Костянтином Цзю за титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу) у вазі до 63,5 кілограма, але програв за очками.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роджер Мейвезер побив дівчину-боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути