Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 12:50

Мейвезер-молодший поставив ультиматум своєму дядькові

Давно відомо про складні стосунки, які пов"язують Флойда Мейвезера-молодшого з його батьком Флойдом Мейвезером-старшим, який був його першим і до певного моменту єдиним тренером. І ось недавно Мейвезер-молодший заявив, що може відмовитися від послуг свого дядька Роджера Мейвезера, який тренує його зараз.

Зі слів Флойда, йому не подобається те, що Роджер готує Стіва Форбса до призначеного на 3 травня поєдинку проти екс-чемпіона світу в шести вагових категоріях Оскара Де Ла Хойі. І якщо Форбс завдяки Роджеру Мейвезеру переможе Де Ла Хойю, то це поставить хрест на вересневому реванші Флойда Мейвезера з Де Ла Хойею і позбавить племінника восьмизначного гонорару.

"Останнім часом я засмучений діями мого дядька Роджера Мейвезера, - сказав Флойд. - Мій дядько Роджер тренує Стіва Форбса, і якщо Стів Форбс переможе Оскара, він позбавить мене великого гонорару. Якщо він продовжить його тренувати, я буду вимушений знайти собі іншого тренера. Ми не посварилися. Він був на моєму дні народження, але слід називати речі своїми іменами. Тренуючи Стіва Форбса, він позбавляє мене величезних грошей. Він ризикує моїми мільйонами".

Флойд додав, що його менеджер Леонард Еллербе вже отримав вказівку поговорити з Роджером Мейвезером про це, і якщо він протягом кількох тижнів не відмовиться від роботи з Форбсом, Мейвезер-молодший знайде собі нового тренера.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Мейвезер-молодший поставив ультиматум своєму дядькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути