понеділок, 15 червня 2009 11:54

Ще один поєдинок скасували через травму боксера

Ще один поєдинок скасували через травму боксера

Американець Флойд Мейвезер-молодший, чкого довгий час вважали найкращим боксером незалежно від вагової категорії, відмовився від бою з мексиканцем Хуаном Мануелем Маркесом. Цей поєдинок повинен був відбутися 18 липня в Лас-Вегасі, але на одному з останніх тренувань Мейвезер отримав травму ребра.

Бій Мейвезер - Маркес відбудеться пізніше, але точні терміни проведення поєдинку поки невідомі. За інформацією видання boxingscene.com, можливо, цей бій відбудеться 19 вересня - в день незалежності Мексики.

Мейвезер зізнався, що йому дуже шкода, що через його травму бій доведеться переносити. Маркес відзначив, що новина про перенесення бою його засмутила, але він не перериватиме тренування.

32-річний Мейвезер провів на професійному рингу 39 боїв і здобув 39 перемог (25 - нокаутом). Він ставав чемпіоном світу в п"яти вагових категоріях. Свій останній бій Мейвезер провів в грудні 2007 року, нокаутувавши британця Ріккі Хаттона.

Після цього американець оголосив про закінчення спортивної кар"єри, відмовившись від повторного бою з Оскаром Де Ла Хойя. Проте в 2009 році Мейвезер оголосив про повернення на професійний ринг.

За матерыалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ще один поєдинок скасували через травму боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути