Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2009 13:58

Султан Ібрагімов спростував чутки про завершення кар"єри

Султан Ібрагімов спростував чутки про завершення кар"єри

Російський боксер-важкоатлет Султан Ібрагімов, який у минулому володів титулом чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація), спростував чутки про завершення кар"єри. За словами Ібрагімова, він повернеться на ринг в кінці літа або восени 2009 року. Боксер додав, що він змінить промоутерську компанію.

Про те, що Ібрагімов піде з боксу 7 травня повідомив його колишній промоутер Леон Маргулес. Коментуючи слова Маргулеса, російський спортсмен відзначив, що мова про закінчення кар"єри не йшла, а його колишній промоутер не має права робити таких заяв.

У 2008 році у Ібрагімова і Маргулеса виникли взаємні фінансові претензії. Маргулес стверджує, що російський боксер винен гроші своєму колишньому менеджерові Борису Грінбергу. Проте, за словами Ібрагімова, у Грінберга є претензії до промоутерської компанії Маргулеса Seminole Warriors Boxing, а самому боксерові Грінберг винен один мільйон і 700 тисяч доларів.

Востаннє Ібрагімов виходив на ринг 23 лютого 2008 року, коли програв титул чемпіона WBO Володимиру Кличку. Росіянин розповів, що після цього у нього була травма спини, а в 2009 році він отримав травму ноги, граючи у футбол, і провів два тижні в гіпсі.

За матеріалами "Спорт день за днем", Лента

Зараз ви читаєте новину «Султан Ібрагімов спростував чутки про завершення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути