середа, 26 серпня 2009 16:36

Мейвезера-молодшого звинуватили в погрозах вбити людину

Мейвезера-молодшого звинуватили в погрозах вбити людину

24-річний мешканець Лас-Вегаса Квінсі Вільямс звинуватив екс-чемпіона світу в п"яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого в тому, що той погрожував його життю і здоров"ю приблизно за півгодини до того, як машина Вільямса була обстріляна на автостоянці біля одного з найбільших у США ковзанок Crystal Palace Skating Center в Лас-Вегасі увечері в неділю.

За словами Вільямса, знайомого з Мейвезером вже близько десяти років, боксер, який знаходився на ковзанці з двома охоронцями, підійшов до нього, і у них виникла суперечка щодо sms-повідомлення Вільямса приблизно двомісячної давнини, в якому він побажав Мейвезеру зазнати першої поразки в кар"єрі 19 вересня в поєдинку проти Хуана Мануеля Маркеса.

Вільямс описав сказане Мейвезером у такий спосіб. "Він сказав, що у нього достатньо грошей, щоб "замовити" мене", - заявив Вільямс.

Приблизно через півгодини після розмови, коли Вільямс і його друг сіли в автомобіль, невідомі обстріляли авто зі сторони пасажира. На щастя, ніхто не постраждав. За твердженням Вільямса, постріли пролунали з того боку, де стояли Мейвезер і його охоронці. Проте хто стріляв, Вільямс не бачив.

У понеділок представники поліції підтвердили, що Вільямс є однією з жертв обстрілу, однак коментувати його слова відмовилися. За даними поліції, білий роллс-ройс, що належить Мейвезеру, був помічений поряд із місцем стрілянини, і поліція вже провела обшук у будинку Мейвезера неподалік від Лас-Вегаса з метою знайти цей автомобіль.

Зазначимо, що Мейвезер надавав представникам поліції повне сприяння, і на даний момент він не підозрюється в участі в перестрілці. За словами поліції, вони шукають підозрюваного, який має відношення до промоутерської компанії Мейвезера Mayweather Promotions і відомий під прізвиськом "О.С.".

Вільямс висловив невдоволення діями поліції, тому що, на його думку, Мейвезер прекрасно обізнаний, хто в нього стріляв і знає де шукати цю людину.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Мейвезера-молодшого звинуватили в погрозах вбити людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути