четвер, 13 серпня 2009 10:31

Поліція знайшла вбивць боксера Вернона Форреста

Поліція знайшла вбивць боксера Вернона Форреста

Поліція міста Атланти, штат Джорджія, заарештувала третього підозрюваного у справі про пограбування і вбивство колишнього чемпіона світу з боксу Вернона Форреста.


За даними охоронців правопорядку, 30-річний Чарман Синкфілд - саме та людина, яка застрелила Форреста, тоді як його спільники тікали від боксера.

Синкфілду пред"явлені звинувачення у вбивстві, нападі на людину за обтяжливих обставин, а також в незаконному володінні вогнепальною зброєю. Ті ж звинувачення пред"явлені двом іншим підозрюваним, заарештованим раніше - 25-річному Джкванте Крюсу і 20-річному Демаріо Вейру.

За словами представника поліції Атланти, затримати Синкфілда вдалося тільки після довгої роботи. У момент затримання 30-річний чоловік був у парику.

38-річний Форрест був застрелений 25 липня на одній з автозаправок Атланти. Боксер намагався наздогнати грабіжників, які вкрали у нього перстень і годинник Rolex, і отримав декілька куль. На думку поліції, ні Вейр, ні Крюс не стріляли у Форреста. Проте, їх також звинувачують у вбивстві.

Форрест за свою боксерську кар"єру кілька разів ставав чемпіоном світу в напівсередній і першій середній вазі. На професійному рингу він здобув 41 перемогу (29 з них - нокаутом) і зазнав трьох поразок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Поліція знайшла вбивць боксера Вернона Форреста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути