четвер, 05 липня 2012 13:25

Мехмеді зіграє на Олімпіаді в Лондоні

Мехмеді зіграє на Олімпіаді в Лондоні
Наставник олімпійської збірної Швейцарії розраховує на Мехмеді ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер олімпійської збірної П'єрлуїджі Тамі назвав імена 18 футболістів, які візьмуть участь у футбольному турнірі на іграх цього року в Англії.

У список цих щасливчиків потрапив і півзахисник "Динамо" Адмір Мехмеді, який перебуває зараз на зборах в Австрії, де в контрольних матчах демонструє хороший футбол і відмінне гольове чуття (5 ігор, 6 голів).

Готуватися до турніру швейцарці будуть з 10-го по 19 липня. 17 числа підопічні П'єрлуїджі Тамі проведуть товариський матч з олімпійською збірною Сенегалу, а потім вирушать підкорювати Туманний Альбіон. Суперниками "Хрестоносців" будуть команди Габону (зустріч відбудеться 26 липня), Південній Кореї (29 липня) і Мексики (1 серпня).

Олімпійська збірна Швейцарії - це сплав дуже досвідчених футболістів, імена яких відомі всій Європі, а також перспективної молоді, яка вже зуміла проявити себе на міжнародній арені.

Можна сміливо говорити про те, що збірна Швейцарії, нарівні з командами Бразилії та Іспанії, а також господарями - командою Великої Британії, буде одним з фаворитів олімпійського футбольного турніру і зовсім не дивно, якщо ще кілька підопічних П'єрлуїджі Тамі незабаром посилять кращі клуби світу.

Заявка збірної Швейцарії на Олімпійські ігри-2012:

Воротарі: Дієго Бенальо ("Вольфсбург", Німеччина), Бенджамін Зігріст ("Астон Вілла", Англія);

Захисники: Франсуа Аффольтер ("Вердер", Німеччина), Фабіо Дапрела ("Брешія", Італія), Тімм Клозе ("Нюрнберг", Німеччина), Мічел Морганелла ("Новара", Італія), Рікардо Родрігес ("Вольфсбург", Німеччина ), Фабіан Шаер ("Віль", Швейцарія);

Півзахисники: Валон Берамі ("Фіорентина", Італія), Амір Абрашем ("Грассхопперс", Швейцарія), Фабіан Фрай ("Базель", Швейцарія), Пайтім Касамі ("Фулхем", Англія), Алайн Вісс ("Люцерн", Швейцарія ), Граніт Джака ("Боруссія" Менхенгладбах, Німеччина");

Нападники: Іноссент Емегара ("Лор'ян", Франція), Адмір Мехмеді ("Динамо" Київ, Україна), Йосип Дрміч ("Цюрих", Швейцарія), Стівен Зубер ("Грассхопперс", Швейцарія).

Зараз ви читаєте новину «Мехмеді зіграє на Олімпіаді в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути