середа, 11 січня 2012 09:54

Мехмеді буде отримувати в "Динамо" більше, ніж Шовковський та Гусєв - ЗМІ

Мехмеді буде отримувати в "Динамо" більше, ніж Шовковський та Гусєв - ЗМІ

Через кілька днів після придбання київським "Динамо" нападника Адміра Мехмеді, у ЗМІ почали з'являтися дані про умови особистого контракту футболіста з українським клубом.

Так, за інформацією видання Berner Zeitung, зарплата Мехмеді в "Динамо" складе 1,5 мільйона швейцарських франків, тобто близько 1,2 мільйона євро.

Нагадаємо, з киянами форвард підписав угоду терміном на 4,5 року. Таким чином, сумарні витрати клубу на зарплату Мехмед (без урахування преміальних) складуть близько 5,5 млн євро.

Виходить, що зарплата Мехмеді буде вище, ніж в Олега Гусєва, Олександра Шовковського ($ 1,2 млн відповідно до рейтингу "Фокуса") та Андрія Ярмоленка ($ 1 млн), але нижче, ніж у інших лідерів команди - Артема Мілевського, Олександра Алієва та Андрія Шевченка.

Раніше асистент головного тренера київського "Динамо" Борис Ігнатьєв заявив, що Мехмеді може скласти конкуренцію Алієву, Мілевському і Шевченку.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Мехмеді буде отримувати в "Динамо" більше, ніж Шовковський та Гусєв - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути