пʼятниця, 13 січня 2012 14:17

"Динамо" офіційно представило Мехмеді

"Динамо" офіційно представило Мехмеді

Сьогодні головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін на клубній базі представив громадськості новачка команди - швейцарського нападника Адміра Мехмеді, який рівно тиждень тому підписав з "біло-блакитними" контракт терміном на 4,5 роки.

У присутності представників ЗМІ наставник киян вручив форварду динамівську футболку з номером "13", під яким він і буде захищати кольори свого нового клубу.

"Наш клуб поповнився дуже талановитим футболістом, одним з кращих у своїй країні", - сказав у вступному слові генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе.

"Клуб, у якому я опинився, справив на мене приємне враження. "Динамо" - знаменита у всій Європі команда. І навіть за рівнем інфраструктури я бачу, що потрапив в чудовий клуб з великим майбутнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З подивом дізнався, що моя зарплата в "Динамо" 1,2 млн євро" - Мехмеді

Чому я взяв саме 13-й номер? Тут немає ніяких упереджень. А те, що сьогодні 13-те число - просто збіг", - сказав сам Мехмеді.

"Мехмеді адаптований до європейського футболу, він пройшов молодіжну збірну, де дуже добре зіграв на чемпіонаті Європи. Він постійно грав за "Цюріх. АДМІР може грати на різних позиціях в атаці. Мехмеді - сучасний футболіст. Це важливо для нас. Нарешті, АДМІР, хоч і молодий, але вже має чималий досвід", - зазначив Юрій Сьомін.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що зарплата Мехмеді в "Динамо" буде вищою, ніж у Шовковського та Гусєва. Пізніше президент клубу Ігор Сурксіс цю інформацію спростував.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" офіційно представило Мехмеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути