середа, 11 січня 2012 17:53

"Динамо" презентує Мехмеді у п'ятницю 13-го під 13-м номером

"Динамо" презентує Мехмеді у п'ятницю 13-го під 13-м номером

Перший новачок "Динамо" у зимове трансферне вікно визначився з ігровим номером. На футболці Адміра Мехмеді буде вибита цифра 13. Двадцятирічний швейцарець сподівається, що це число принесе йому успіх в "Динамо", повідомляє офіційний сайт киян.

Варто зазначити, що до Адміра Мехмеді під 13-м номерів у складі "біло-блакитних" виступали такі гравці, як серб Горан Саблич, українець Темур Парцванія, а також болівієць Дієго Суарес

Додамо, що офіційне представлення новачка відбудеться у п'ятницю, 13 січня, в конференц-залі тренувальної бази ФК "Динамо" (Київ) в Конча-Заспі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший новачок "Динамо" знає п'ять мов

Нагадаємо, контракт з клубом нападник підписав терміном на 4,5 роки. До переходу в "Динамо" Мехмеді виступав за швейцарський ФК "Цюріх". У чемпіонаті Швейцарії провів 80 матчів, забив 19 м'ячів. У єврокубках провів 10 матчів, забив 3 м'ячі.

Гравець національної збірної Швейцарії (провів сім матчів). У складі молодіжної збірної Швейцарії виступав у фінальному турнірі молодіжного Євро-2011 (збірна зайняла друге місце).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" презентує Мехмеді у п'ятницю 13-го під 13-м номером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути