Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 09:12

Матчі УПЛ можна буде дивитися лише при наявності кабельного телебачення

Матчі УПЛ можна буде дивитися лише при наявності кабельного телебачення

У новому футбольному сезоні чемпіонат України у вищому дивізіоні продовжать транслювати в торішньому форматі, тобто у кого немає кабельного або хоча б супутникового телебачення, дізнаються про результати матчів в інтернеті...

Як відомо, в сезоні 2011/2012 Українська Прем'єр-Ліга не змогла сформувати єдиний телевізійний пул.

В результаті матчі вищого українського дивізіону транслювалися на каналах групи Україна (Футбол, Футбол+, Україна) і групи 1+1 (2+2, 1+1), які прямо або побічно належать, відповідно, президенту Шахтаря Ринату Ахметову і власникові Дніпра Ігорю Коломойському. Крім того, матчі за участю Шахтаря могли побачити глядачі Першого національного.

Таким чином, у сезоні 2012/2013, який починається вже 13 липня, канал Футбол транслюватиме домашні поєдинки Шахтаря та донецького Металурга, луганської Зорі, сімферопольської Таврії, одеського Чорноморця, полтавської Ворскли, маріупольського Іллічівця, а також новачків чемпіонату - запорізького Металурга і ужгородської Говерли.

У свою чергу +2 буде транслятором домашніх ігор Динамо і Арсенала, дніпропетровського Дніпра, харківського Металіста, львівських Карпат, луцької Волині, а також криворізького Кривбасу.

Перший національний за традицією буде транслювати матчі чемпіона і володаря Кубка України. При цьому невідомо, яку суму отримають клуби від продажу своїх телевізійних прав.

Починаючи з серпня, до і після всіх матчів туру Чемпіонату України телеканал Футбол запропонує вболівальникам аналітичну програму Футбол LIVE - в прямому ефірі ведучий і експерти обговорять хід і результат гри. Коментувати ігри УПЛ на каналі Футбол будуть: Віктор Вацко, Андрій Малиновський, Сергій Панасюк, Роберто Моралес, Кирило Круторогов і Дмитро Гавриленко.

У свою чергу канал 2+2 готує оновлену аналітичну програму ПроФутбол з Ігорем Цигаником.

Зараз ви читаєте новину «Матчі УПЛ можна буде дивитися лише при наявності кабельного телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути