пʼятниця, 19 березня 2010 10:41

Українську Прем"єр-лігу дивитимуться у Казахстані

Українську Прем"єр-лігу дивитимуться у Казахстані

Прем"єр-ліга у співпраці з компанією IMG продовжує розширювати географію телевізійного охоплення матчів Епіцентр Чемпіонату України.

Наступною іноземною територією, для якої було реалізовано пакет медіа-прав 11 клубів Прем"єр-ліги, став Казахстан. Ліцензію для першого у цій країні спортивного кабельного телеканалу "KZ SPORT-1" отримала компанія "Sport Media Central Asia".

Починаючи з наступного 21-го туру поточного чемпіонату, казахські телепартнери Прем"єр-ліги обиратимуть для трансляцій 1-2 поєдинки у кожному раунді. Угоду укладено до кінця сезону 2010/2011 рр.

Казахстан став шостим у переліку країн, телеканали яких транслюють матчі елітного українського дивізіону. Нагадаємо, що раніше Прем"єр-ліга самостійно уклала ліцензійні угоди з телекомпаніями Росії та Румунії, а після залучення до реалізації міжнародних медіа-прав компанії IMG до показу матчів також долучилися Польща, Вірменія та кувейтський телеканал "Kuwait TV3", мовлення якого поширюється на двадцять одну країну Північної Африки і Близького Сходу.

Таким чином, починаючи з наступного туру матчі Епіцентр Чемпіонату України транслюватимуться для аудиторії вже 26 країн світу.

За матеріалами УПЛ

Зараз ви читаєте новину «Українську Прем"єр-лігу дивитимуться у Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути