середа, 21 вересня 2011 09:00

Матч "Фенербахче" відвідали більше 41 тисячі жінок і дітей
10

Фото: fenerbahce.org

Футбольна асоціація Туреччини пішла на радикальні заходи для боротьби з безладами на матчах місцевих клубів, повідомляє Associated Press. Відтепер чоловікам забороняється відвідувати поєдинки команди, поки на неї накладені дисциплінарні санкції, але зате для жінок і дітей до 12 років вхід буде безкоштовним.

У вівторок, 20 вересня, за зазначеною схемою вперше пройшов матч чемпіонату Туреччини з футболу. Більше 41 тисячі жінок і дітей відвідали зустріч "Фенербахче", покараного футбольною асоціацією, і "Манісаспора". Поєдинок проходив у Стамбулі.

Біля входу на стадіон гостей зустрічали жінки-поліцейські. Перед початком матчу футболісти привітали глядачів киданням квітів на трибуни.

Один з лідерів турецького футболу "Фенербахче" був покараний після того, як в липні 2011 року вболівальники клубу зірвали товариський матч проти донецького "Шахтаря".

У другому таймі цієї зустрічі тисячі фанатів, протестуючи проти арешту президента клубу у зв'язку з його причетністю до договірних матчів, вибігли на поле. Перед цим вболівальники агресивно поводилися по відношенню до журналістів, які висвітлювали гру.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Фенербахче" відвідали більше 41 тисячі жінок і дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути