вівторок, 28 липня 2009 10:11

Масса може осліпнути на одне око

Масса може осліпнути на одне око

Один з лікарів Феліпе Масси Роберт Верес, який оперував бразильця після аварії, сказав, що стан пілота залишається стабільним, а сам він знаходиться в штучній комі. Проте Верес додав, що існує й інша проблема, про яку раніше не говорили.

За словами лікаря, в аварії постраждало ліве око пілота. Зараз цим питанням займається спеціально запрошений офтальмолог, проте наскільки серйозно постраждав зір пілота, і головне чи є травми повністю виліковними сказати не можна, повідомляє ProFormula. При найменш сприятливому розвитку подій, зір лівого ока впаде настільки, що про повернення за кермо боліда "Формули-1" не може бути і мови.

Феліпе Масса, за інформацією, якою володіє бразильський телеканал TVGlobe, в кінці нинішнього тижня може бути перевезений з Будапешта до Парижа, в госпіталь Piti -Salptrire Hospital, і буде поміщений в клініку Інституту головного мозку.

За даними бразильських журналістів, ініціатива перевести Феліпе Массу в всесвітньо відому клініку належить менеджерові пілота - Ніколя Тодту. Примітно, що в створенні клініки фінансову участь брали багато відомих людей, включаючи режисера Люка Бессона, актора Жана Рено, семикратного чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера, боса Ferrari Жана Тодта, президента ФІА Макса Мослі.

Багнет

Зараз ви читаєте новину «Масса може осліпнути на одне око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути