неділя, 26 липня 2009 15:34

Феліпе Масса ввели у стан штучної коми

Феліпе Масса ввели у стан штучної коми

Пілот "Феррарі" Феліпе Масса не вийде на старт Гран-прі Угорщини після аварії, в яку він потрапив під час суботньої кваліфікації.

"Він не візьме участь в гонці", - повідомив представник італійської команди.

"Феррарі" бразильця вилетіла з траси в четвертому повороті, проскочила всю зону безпеки (гравій) і врізалася в захисний бар"єр з покришок. Відеоповтор показав, що ще до повороту в шолом гонщикові потрапив уламок, який, імовірно, відлетів від боліда Рубенса Баррікелло з команди "Браун". Видно, Масса після цього знепритомнів.

Після аварії пілот був доставлений спочатку в медичний центр автодрому, а потім його переправили вертольотом в найближчий госпіталь Будапешта. Серйозних травм бразилець уникнув.

Таким чином, єдиним представником "Феррарі" в недільній гонці буде Кімі Райкконен, який кваліфікувався сьомим. Гран-прі Угорщини почнеться о 15.00 за київським часом.

Недільна комп"ютерна томографія не виявила погіршення стану Феліпе Масси після вчорашньої операції. Лікарі вважають, що причин для занепокоєння немає, але ще декілька днів потрібно контролювати стан мозку після травми.

Результатів сканування в госпіталі AEK чекали члени сім"ї Феліпе, які терміново прибули до Будапешту, і керівник Ferrari Стефано Доменікалі...

Лука Колаяні: "Стан Феліпе залишається стабільним, повторне сканування не виявило порушень. На якийсь час його вивели із стану штучної коми, він прокинувся, але потім лікарі знов його приспали. Поки рано говорити про те, коли він зможе залишити госпіталь".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Феліпе Масса ввели у стан штучної коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути