четвер, 15 листопада 2007 12:58

Мартіна Хінгіс закохалась в українського мільйонера (ФОТО)

Колишня перша ракетка світу Мартіна Хінгіс недавно побувала з візитом в Україні. Пресі стало відомо про інші причини поїздки, окрім тенісу.


Як пишуть швейцарські газети, у неї в повному розпалі роман з українським бізнесменом, головою Федерації кінного спорту України Олександром Онищенком, який на десять років старший за швейцарку, повідомляє Блік.

Самі вони тривалий час намагалися приховати свої відносини від публіки.

Відігравши свій останній тенісний матч 19 вересня на турнірі в Пекіні, Мартіна пропала, її ніхто не міг знайти. Як повідомляє швейцарський "Blick", весь цей час Хінгіс та Онищенко проводили в Андалузії. Саме коні звели їх разом. Мартіна, як і Олександр, обожнює їх, і велику частину вільного від тенісу часу проводила зі своїми улюбленцями.

На початку жовтня Хінгіс (27 років) та Оніщенко (37 років) вперше з"явилися разом в містечку Ареццо (Італія) на національному святі. Другий раз їх бачили за вечерею при свічках в Монако. А потім Хінгіс з"явилася в центрі Цюріха з чоловіком, по опису дуже схожим на Онищенка. Пізніше вони були помічені на скачках в Брюсселі.

Як пишуть швейцарці, Олександр Онищенко свої мільйони заробив на нафті і газі. Зараз більшу частину часу проводить в Бельгії, де витрачає гроші на покупку рідкісних і дорогих коней. Очолює Федерацію кінного спорту України і практично повністю її фінансує, створивши в Бельгії прекрасні умови для підготовки. Саме за його ініціативою українське громадянство прийняли німці Бйорн Нагель і Катаріна Оффель, а також бельгійці Жан Клод Ван Генберге і Григорій Ватерлет.

Зараз ви читаєте новину «Мартіна Хінгіс закохалась в українського мільйонера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути