Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 10:00

Маркевич обматюкав Пучкова

Маркевич обматюкав Пучкова

Скандальний інцидент відбувся після вчорашнього матчу 8-го туру чемпіонату України між сімферопольською "Таврією" і харківським "Металістом".

Поєдинок, що завершився нульовою нічиєю, викликав бурю негативних емоцій у наставника гостей Мирона Маркевича, який на післяматчевій прес-конференції розкритикував суддівство, а до цього, ще біля бровки поля, посварився з головним тренером "Таврії" Сергієм Пучковим.

"Це були емоції", - коротко пояснив Маркевич. Проте, як повідомляє офіційний сайт "Таврії", у прес-служби кримського клубу є документальні підтвердження інциденту між двома наставниками. Згідно ним, Пучков по-джентельменськи протягнув руку Маркевичу після закінчення поєдинку, а у відповідь почув грубу нецензурну лайку.

Зрештою, не був Маркевич коректний, відповідаючи на питання одного з журналістів, чи здивувала його своєю грою "Таврія". "Та чим здивувала?! Б"є м"яч вперед і бігає", - відреагував наставник "Металіста".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Маркевич обматюкав Пучкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути