четвер, 24 вересня 2009 09:12

"Помилився зі складом на гру" - Луческу

"Помилився зі складом на гру" - Луческу

Після матчу п"ятого, перенесеного туру, в якому "Металіст" зіграв внічию з "Шахтарем", головний тренер донецької команди Мірча Луческу дав коротке резюме минулого поєдинку і відповів на питання журналістів.

- Матч вийшов дуже видовищним, грали дві приблизно рівні команди. Ми, напевно, більше атакували, а "Металіст" групувався в обороні і проводив швидкі контратаки. З цього вийшла нічия, результат, думаю, відповідає тому, що було на футбольному полі. У кожної з команд в кінці гри були моменти, які могли привести до перемоги. Але ні ті, ні інші цим не скористалися. Не думаю, що по такій грі хтось заслужив виграш.

Замість того щоб контролювати м"яч і таким чином примушувати суперника розкриватися, ми почали робити довгі передачі. Швидше за все, я помилився, використавши той же склад, який грав з "Арсеналом". Було видно, що деякі з футболістів не відновилися повністю. Зазвичай я так не роблю, але на цей раз зробив, і, напевно, помилився.

Атмосфера на стадіоні була дуже хороша, публіка підтримувала господарів поля.

- Все частіше в складі почав з"являтися Кравченко. До нього у вас з"явилася довіра?

- Він заслуговує місця в складі, тому і грає. Але, на жаль, сьогодні він теж був утомленим - все-таки третя гра поспіль. Втома відчувалася у багатьох гравців, вони потребують відновлення, і в неділю, швидше за все, ми задіємо інших футболістів. Ілсіньо всього два дні тренується в загальній групі, тому ми не ризикнули ставити його сьогодні в основний склад.

Ми приїжджали сюди за виграшем, але, повторюся, рахунок відповідає тому, що відбувалося на футбольному полі. Проти нас вийшла добре мотивована команда з бажанням показати, що поразки від "Динамо" були випадкові. "Металіст" відповідає рівню однієї з кращих команд України. Напевно, нам не пощастило, що ми грали з харків"янами після того, як вони двічі поступилися "Динамо". Вони просто не могли поступити так, щоб вийти сьогодні на поле, і не здобути очок.

- Містере Луческу, як ви оцінюєте результати сьогоднішнього жеребкування Кубка України?

- Такий був жереб, і ми приймаємо його таким, яким він є. Зрозуміло, один з грандів буде вибитий з турніру. І, відповідно, в іншої команди буде шанс потрапити у фінал національного Кубка.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Помилився зі складом на гру" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути