четвер, 24 вересня 2009 08:27

"Шахтар" і "Металіст" поділили очки (ВІДЕО)

"Шахтар" і "Металіст" поділили очки (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" не зміг наздогнати "Динамо" в турнірній таблиці чемпіонату України. У відкладеному матчі п"ятого туру гірники зіграли в Харкові внічию з "Металістом" - 1:1.

Обидва м"ячі були забиті ще до перерви. Першими відзначилися гості. На дев"ятій хвилині Костянтин Кравченко отримав м"яч метрах в сорока від воріт, просунувся трохи вперед і зважився на удар. На біду Горяїнова м"яч рикошетом влетів в кут його воріт. Відзначимо, що з урахуванням єврокубкового поєдинку в Брюгге, це був вже четвертий гол Кравченка в трьох останніх матчах.

Харків"яни відігралися досить швидко. І цей гол теж став результатом відмінного удару з середньої дистанції. Його автором став Денис Олійник, який уразив дальню дев"ятку воріт Андрія П"ятова.

Надалі суперники продемонстрували красивий футбол, створили чимало небезпечних моментів, але рахунок до фінального свистка так і не змінився - 1:1. Таким чином, після семи турів "Шахтар" на два очки відстає від "Динамо", яке займає перше місце. Харків"яни в турнірній таблиці розмістилися на п"ятій сходинці.

"Металіст" - "Шахтар" - 1:1 (1:1)

Голи: Кравченко, 9 (0:1), Олійник, 17 (1:1)

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Металіст" поділили очки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути