пʼятниця, 19 березня 2010 12:33

Маркевич назвав втрату Алієва не смертельною для збірної України

Маркевич назвав втрату Алієва не смертельною для збірної України

Втрата півзахисника Олександра Алієва не стане смертельним ударом для національної збірної України з футболу. Про це заявив головний тренер команди Мирон Маркевич.

"Вибір громадянства - суто особиста справа кожного. Навіть як проста людина, я не можу давати оцінку рішенню Олександра Алієва поміняти український паспорт на російський. Це його право.

Скажу тільки одне: Алієв входить в так званий розширений список кандидатів у збірну. Але якщо він не зможе грати за нашу команду, то це не стане для неї смертельним ударом. Ми знайдемо Алієву заміну ", - сказав Маркевич, якого цитує газета" Команда ".

Нагадаємо, раніше головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін заявив, що Алієв займається оформленням російського паспорта, але при цьому продовжить виступи за збірну України.

У свою чергу, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко підкреслив, що Алієв не зможе грати за збірну України у разі отримання російського громадянства.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Маркевич назвав втрату Алієва не смертельною для збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути