пʼятниця, 12 лютого 2010 16:58

Марчелло Ліппі стане президентом "Ювентуса"

Марчелло Ліппі стане президентом "Ювентуса"

Наставник збірної Італії Марчелло Ліппі стане президентом туринського "Ювентуса", повідомляє італійське видання Tuttosport.

Згідно інформації газети, складна ситуація, що склалася в клубі, приведе до радикальних змін перш за все в керівному складі на чолі з президентом Жан-Клодом Бланом. Метою є послідування прикладу "Мілана", "Інтера" та інших європейських грандів, задіявши у всіх сферах діяльності дійсних професіоналів.

У зв"язку з цим згадуються імена спортивного директора "Сампдорії" Беппе Маротти, а також його колеги з "Барі" Джорджа Перінетті.

"Стара Синьйора" має намір розлучитися з солідною групою гравців першої команди, які не влаштовують керівництво і тренерський штаб. Не дивно, що на їх позиції шукатимуть заміни.

Tuttosport повідомляє, що на матчі "Парми" з "Інтером" знаходився скаут з Турину, що переглядав у справі хавбека господарів Даніеле Галлоппу. 24-річний італієць добре проявляє себе цього сезону, і вже заслужив виклик у збірну країни.

Другим кандидатом на посилення "Ювентуса" називають гравця "Фіорентини" Хуана Мануель Варгаса. Говорять, що заради покупки перуанця "Юве" готовий віддати 25 мільйонів євро. А у "Фіалок" якраз намітилися деякі фінансові проблеми.

За матеріалами Football.ua, Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «Марчелло Ліппі стане президентом "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути