понеділок, 16 травня 2011 15:41

Марадона знайшов роботу в ОАЕ

Марадона знайшов роботу в ОАЕ

Колишній головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона очолив клуб "Аль-Вахль" з Об'єднаних Арабських Еміратів. 16 квітня керівництво клубу оголосило про підписання з Марадоною дворічного контракту. Перед аргентинцем поставлено завдання привести команду "до нових висот", повідомляє Associated Press.

Марадона приступить до виконання обов'язків головного тренера в червні. Після підписання контракту він відлетів до Аргентини. У Дубаї, де базується "Аль-Вахль", аргентинець провів кілька днів. За цей час він провів переговори і відвідав тренувальну базу клубу.

У чемпіонаті ОАЕ "Аль-Вахль" займає четверте місце. У 17 матчах команда набрала 27 очок. У березні цього року з посади головного тренера був звільнений бразилець Сержіо Фаріас, і з того часу посада наставника залишалася вакантною.

50-річний Марадона в 2008-2010 роках очолював збірну Аргентини. На чемпіонаті світу 2010 року в ПАР команда дійшла до 1 / 4 фіналу, де поступилася Німеччині (0:4). Незабаром Марадона залишив збірну і з того часу тренерською роботою не займався.

Зараз ви читаєте новину «Марадона знайшов роботу в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути