четвер, 12 травня 2011 10:20

Марадона забив гол команді Кадирова у Грозному

У Грозному 11 травня завершився товариський матч між збірною світу та командою "Кавказ", яку очолював голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров. Господарі здобули перемогу з рахунком 5:2.

Матч був приурочений до відкриття у чеченській столиці 30-тисячного стадіону імені Ахмата Кадирова. Футболісти зіграли два тайми тривалістю по 30 хвилин кожен.

До складу збірної світу, капітаном якої був аргентинець Дієго Марадона, увійшли зірки світового футболу: Луїш Фігу, Роберто Айяла, Іван Саморано, Ален Богоссян, Стів Макманаман, Франко Барезі та інші. Крім того, в Грозний приїхали, але не вийшли на поле, й інші легендарні гравці, в тому числі Роббі Фаулер і Фаб'єн Бартез.

Команда "Кавказ" була представлена футболістами з регіону, а також чиновниками, включаючи повпреда президента у Північно-Кавказькому федеральному окрузі Олександра Хлопоніна. На воротах стояв Ринат Дасаєв.

Рахунок у матчі на 13-й хвилині відкрив Іван Саморано. Через п'ять хвилин другий м'яч у ворота господарів забив Дієго Марадона. Однак у час, що залишився гостям відзначитися не вдалося. Авторами голів "Кавказу" стали Анзор Ісмаїлов, Тимур Джабраїлов, Андрій Федьков і Заур Садаєв, який забив два м'ячі.

8 березня команда Рамзана Кадирова грала зі збірною Бразилії зразка 2002 року. Тоді господарі програли з рахунком 4:6.

Товариський матч

Кавказ - Зірки світового футболу - 5:2 (1:2)

Голи: 0:1 - Саморано (13), 0:2 - Марадона (18), 1:2 - Ісмаїлов (22), 2:2 - Джабраїлов (32), 3:2 - Федьков (41), 4:2 - Садаєв (44), 5:2 - Садаєв (52).

Зірки світового футболу (перший тайм): Діда, Костакурта, Франческолі, Айяла, Барезі, Богосян, Макманаман, Фігу, Аморозо, Саморано, Марадона.

Зараз ви читаєте новину «Марадона забив гол команді Кадирова у Грозному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути