Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 12:10

Кадиров забив два голи збірній Бразилії
11

Фото: Reuters

У Грозному, 8 березня, відбувся товариський матч між командою глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова і збірною Бразилії зразка 2002 року. Південноамериканська дружина перевершила команду з Кавказу, завершивши зустріч з рахунком 4:6.

У складі гостей двічі відзначилися Бебето і Савіо, тоді як у господарів поля два голи забив сам Кадиров. Відзначимо, що глава Чечні реалізував лише 1 з трьох призначених 11-метрових ударів у ворота гостей. Перший удар на 9-й хвилині парирував воротар, а на 20-й хвилині матчу м'яч пройшов повз ворота.

До зустрічі глава республіки Рамзан Кадиров обіцяв зробити акцент на атаку, і в цілому впорався з поставленим завданням, але його команда все одно програла.

Відзначимо, що у складі гостей були присутні: Зетті, Раї, Ромаріо, Бебето, Кафу, Джалмінья, Елбер, Денілсон, Роналдо, Жуніор Байану, Андре Круз, Зе Маріа, Зіко, Дунга. Також у Грозному була присутня численна група місцевих та іноземних журналістів.

Перед матчем глава республіки відзначив, що питання про гонорар гостей не піднімалося: "Ми взагалі не піднімали тему гонорарів за участь в даній грі. Ми любимо футбол. Хочемо зробити свято для російських уболівальників. Запропонували бразильцям зустрітися на полі в Грозному. Вони погодилися, за що ми вдячні".

Грозний. Товариський матч

ФК "Грозний" - збірна Бразилії-2002 - 4:6 (1:2)

Голи: Федьков, 13, Кадиров, 22, 50 - пенальті, Джабраїлов, 46 - Бебето, 3, 50, Кафу, 7, Савіо, 29, 38, Ромаріо, 36

Зараз ви читаєте новину «Кадиров забив два голи збірній Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути